Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan voit jättää palautetta tallista, kysymyksiä, tai vaikka vain terveisiä talliporukalle. Huomioithan, että hoitaja- ja yksityishaulle, tunneille osallistumiselle sekä hoitotarinoille on omat sivunsa, eivätkä ne kuulu vieraskirjaan.

Jos asiasi on henkilökohtainen tai vieraskirja ei jostain muusta syystä miellytä, voit halutessasi laittaa myös yksityisen viestin tai sähköpostia osoitteeseen virtuaalisaaga@gmail.com.


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Kilpailukeskus Provando
Kotisivut: http://https://kilpailukeskusprovando.weebly.com//

12.01.2020 14:46
Kilpailukeskus Provando on muuttanut Suntuubista uusille sivuille. Sen kunniaksi järjestämme kisaviikonlopun 24-26.01.2020. Villeissä kilpailuissa lajeina on näyttelyt, kouluratsastus ja esteratsastus. Kutsumme teidät viettämään kanssamme hohdokasta viikonloppua upeissa puitteissa. Palkinnot sponsoroi tuttu Provando Shop!

Nimi: Atheneion
Kotisivut: http://https://www.hopealehti.com//

23.11.2019 16:30
Hei, olen perustanut juuri uuden hevostallin, Hopealehden, joka painottuu tuontihevosiin, siitostoimintaan, sekä koirien jalostukseen. Tämä talli on siitä erikoinen, että se on foorumipohjainen ja sinne voi halutessaan rekisteröityä sekä chattailla onlinessa muiden kanssa. Muutama eläin vasta tallillamme on, sekä Ratsastajainliittoon hyväksyttämiset ovat käynnissä.
Oletko kiinnostunut kilpailuista ja suunnittelemaan tai järjestämään niitä yhteistyössä Hopealehden kanssa? Tule käymään je kertomaan oma kilpailuideasi tai osallistu nyt avajaiskilpailuihin, jotka ovat 01.01.2020!!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä kirjoittamaan tarinoita päivästäsi Hopealehdessä, mitään aikarajoituksia tarinoilla ei ole. Myös rekisteröitymättömät kävijät voivat kirjoitella halutessaan tarinoita, mitkä eivät ole pakollisia.
Onko sinulla joku kauhutarina Kultavirran tieltä, jonka janoat kertoa tai onko jokin muu tarina liittyen Kultavirran tiehen, joka johtaa Hopealehteen?

Yhtenä toimintamuotonamme meillä toimii saksanpaimenien jalostus parempaan suuntaan, satunnaisesti toki myös muita rotuja saattaa putkahdella. Hevosien tuontikin onnistuu meillä, joten mikäli se sinun unelmahevonen onkin kauempana kaukomailla, voi Hopealehti sen tuoda sinulle suomeen. Teemme yhteistyötä eläinpelastuslaitoksen kanssa, joten jos et haluakaan ostaa hevosta, niin meillä on välillä myynnissä myös kaikenlaisia muitakin eläimiä, jotka on pelastettu kuolemantuomiolta tai huonoista olosuhteista.

- Atheneion Von Rostella, Hopealehti

Nimi: Maria Kokko
Kotisivut: http://virtuaalitalliheinis.simplesite.com/

13.06.2019 15:24
Tervetuloa!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

31.05.2019 17:41
Oletko miettinyt jotakin mukavaa ja paineetonta yhdessä tekemistä hevosesi kanssa ja haluat mahdollisesti kokeilla jotain uutta, josta varmasti on hyötyä myös arjessa?

Tule ja osallistu Sysälän Heppa-agilityyn 15.6.2019 ja koe jotakin hauskaa hevosesi kanssa!

Nimi: Piku
Kotisivut: http://virtuaalitallileinikki.blogspot.com/

26.05.2019 10:00
Nää linkit ei nyt tahdo toimia! Pahoittelut

Nimi: Piku
Kotisivut: http://https://virtuaalitallileinikki.blogspot.com//

26.05.2019 09:58
Anteeksi, äskeinen linkki ei toiminut! Tässä uusi

-Piku

Nimi: Piku
Kotisivut: http://https://virtuaalitallileinikki.blogspot.com//

26.05.2019 09:56
Hei, Virtuaalitalli Leinikki täällä!

Olemme vaihtaneet osoitetta, kun Suntuubi lopettaa. Uusi osoitteemme on https://virtuaalitallileinikki.blogspot.com/

Jos viitsisitte vaihtaa tuon linkin linkinvaihtoon! Kiitos :) -Piku

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://ieyamarpg.boards.net/

13.05.2019 13:11
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.

Nimi: Bella
Kotisivut: http://https://pohjantahdentila.webnode.fi//

10.05.2019 19:59
Tervetuloa osallistumaan Pohjantähden ensimmäisiin kilpailuihin 1.6.2019! Kisailemme esteillä ja luokkia löytyy aina 160cm asti. Lisäksi kylmäverisille ja poneille on tarjolla erikoisluokat.

Kutsu: http://pohjantahdentila.boards.net/thread/7/estekilpailut-1-6-2019

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

10.05.2019 14:49
Hei!

Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan kevään Estekisoihin 19.5! Virtuaalielämän hiljaiselon vuoksi kaikki luokat arvotaan ja palkitaan, vaikka osallistujia ei olisi kuin yksi! Nyt reippaasti mukaan kaikki :) Mukana rataesteluokkien lisäksi maastoesteluokkia.

Keväisin terveisin
~ Tiana ~
Hopeakauriin Ratsutila

Nimi: Piku
Kotisivut: http://piku.suntuubi.com/?cat=1&lang=fi

15.04.2019 14:38
Tervetuloa uudelle Leinikin tallille!

Talli sijaitsee Lohjalla, ja on mukava pieni ratsastuskoulu, jossa niin hoito- kuin tuntitoimintakin on aloitettu. Kaikki hepat kaipailisivat hoitajia, joten käy katsomassa jos kiinnostaa!

Ps. LInkinvaihto?

Vastaus:

Linkinvaihto sopii hyvin! Vastailen vielä teille päin :)

Virtuaalihevonen - Virtuaalitalli
Riihisyrjä on keksitty talli, jossa mitään ei tapahdu oikeasti ja joka ei ole oikeasti olemassa.
Ulkoasun kuvat & koristekuvat © Fee Fotografie, Annika Marjamäki, Salla Kuikka (Kuvaajilta on lupa kuvien käyttöön)

©2020 Riihisyrjän ratsastuskoulu - suntuubi.com